martes, 26 de abril de 2016

EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT VIENE A SANTA COLOMA


El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, farà demà dimecres una visita a Santa Coloma, en el decurs de la qual mantindrà una reunió de treball amb l’alcaldessa, Núria Parlon, i el seu equip, a la seu de l’Ajuntament.
Després de la visita a l’Ajuntament, el president i l’alcaldessa aniran a la Fundació Hospital de l’Esperit Sant, on es reuniran amb el Patronat d’aquest centre sanitari, encapçalat pel seu president Josep Maria Cortés, i el gerent de l’Hospital, Vicenç Perelló.

El president finalitzarà la seva estada a Santa Coloma amb la visita al Campus de l’Alimentació de Torribera-Universitat de Barcelona. Aquest campus, que compta amb 750 estudiants, està dedicat a la docència i la recerca en nutrició, dietètica i ciència i tecnologia dels aliments. El rector de la UB, Dídac Ramírez, i el director del Campus de l’Alimentació, Màrius Rubiralta, presentaran al president i a l’alcaldessa el projecte del Centre de Recerca Gastronòmica de Catalunya que s’ubicarà al Campus, i els acompanyaran en el decurs de la visita que realitzaran a les instal·lacions d’aquest centre universitari. Hi assistirà també el secretari d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement, Arcadi Navarro.

Noticia recogida en                              Diari digital de Santa Coloma

  GRA MENET 2.0

No hay comentarios:

Publicar un comentario