lunes, 19 de julio de 2021

Reflexions d'estiu sobre Gramenet,la ciutat perque lluitem

 




-El tenim fotut ,companys ,-es lamentava un membre de la Assamblea local de la CUP-GG, a les pròximes eleccions municipals del 2023  Núria Parlon tornarà a guanyar-les. 

-I el més dolent que portarà aquestes eleccions-23 és que els d'Esquerra seràn la segona força municipal -diu altra companya.

-Així que tindrem de fer els de la CUP- GG,plegar veles? -els llenço la pregunta obligada.

-El que Núria Parlon torni a guanyar las municipals-23 el tinc assumit, encara no tenim força per desmantellat tot el aparell propagandístic que tenen montat, però...que han fet a Gramenet els d'Esquerra per què la gent el votí?-reflexiona en veu alta el membre més jove de l'assemblea.

-Es veritat..que han fet? Si als actes de l'oposició al carres i a les assemblees  que es fan no assisteixen ni cinc militants d'Esquerra- el dóna la raó un vell militant.

-La CUP-GG encara està a temps de donar la sorpresa al les municipals-23-intenta donar ànims la més veterana del grup-.Tenim que fer arribar a la gent de la ciutat les cares lluitadores de la nostre militància. La gent treballadora i la ciutadanía ha de sapiguer que molts de nosaltres estem devant de  moltes de les lluites de la ciutat: en contra pujada preus de la llum,a favor de la vivienda, de l'ecologia,dels barris,del feminisme de l'ensenyament,de la cultura,de denúncia de la mala gestió dels recursos públics... Això el ha de sapiguer tothom.

-Crec que la companya té raó, tendriem que reforçar els esforços perquè la gent ens coneixem més,a vegades el nostre dur treball de  activistes no sapiguem aprofitar-lo i si que el fan altres oportunistes..

-Be,nois i noies, de cara al Setembre ja sabem per a on començar: Promocionar tot el que puguem CUP-GG,som imprescindibles.

¡Bones vacançes a tothom!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario