lunes, 11 de noviembre de 2013

RATO: NOS VEREMOS EN EL INFIERNO




- Redacció David Fernàndez a Rodrigo Rato: 'Ens veiem a l'infern, fins aviat, gàngster' L'ex-president de Bankia ha comparegut a la comissió parlamentària d'investigació de les caixes Xarxes socials.

 'Ens veiem a l'infern. Fins aviat gàngster', ha acabat etzibant el diputat de la CUP David Fernàndez a l'ex-president de Bankia i ex-ministre del govern espanyol Rodrigo Rato, mentre li ensenyava una sandàlia.

Rato ha comparegut al parlament en la comissió de control de les caixes d'estalvi i ha defensat la seva gestió a l'entitat, i el moment de més tensió ha arribar amb la intervenció de Fernàndez, que amb prou feines ha pogut acabar-la perquè la presidenta de la comissió, Dolors Montserrat (PP), el tallava per estar fora de temps.

'Vostè té por?' David Fernàndez acabava així la intervenció, encarant-se amb Rodrigo Rato i ensenyant-li una sabata: 'Sap què és això? Sap què fan a l'Irac amb això, com a símbol d'humiliació i menyspreu al poder del poder? Ho dic perquè va deixar un paisatge devastat amb un govern en la guerra a l'Irac. I des d'altres esferes a participat en una guerra econòmica contar els pobres generant paisatges devastats a l'estat espanyol.

I la pregunta és: vostè té por?' Rato li respon: 'A qui, a vostè?' Fernàndez: 'No, a perdre-ho tot un dia, com ha passat a milions de famílies. A la gent, a que un dia la gent se n'atipi. Vostè té por? Ens veiem a l'infern, el seu infern és la nostra esperança, és el carrer. Fins aviat, gàngster. Fora la màfia'. La compareixença de Rato En la seva primera part de la intervenció davant la comissió d'investigació de les caixes, Rodrigo Rato, expresident de Bankia entre gener del 2010 i el 7 de maig del 2012, ha manifestat la seva ''satisfacció'' per participar en la comissió i ha advertit que al ser ''part'' en un judici davant l'Audiència espanyola, tècnicament ''querellat'' no faria ''valoracions de tipus personals'' en el transcurs de la seva intervenció. Rodrigo Rato també ha recordat que el 26 de juliol del 2012 va intervenir en una comissió del Congrés dels Diputats i ha advertit que en moltes de les respostes que faria en el transcurs de la seva compareixença remetria al contingut d'aquella intervenció, com així ha fet en algunes de les respostes als diputats. El nombre més elevat de respostes remetent a la intervenció del Congrés dels Diputats s'ha registrat amb resposta a la intervenció del diputat David Fernàndez, de la CUP, que al final del seu torn ha preguntat si ''tenia por de perdre tot el que tenia'' com l'hi havia passat a molta gent que han estat desnonades i han acabat a la pobresa. Fernàndez ha tancat la seva intervenció ja fora de temps dient que ''ens veiem a l'infern. Fins aviat gàngster''. Dolors Montserrat ha demanat al diputat silenci perquè estava fora de temps i el diputat de la CUP ha recordat a la presidenta que el seu càrrec l'obligava no només a defensar als banquers sinó també a la ciutadania. El diputat de la CUP ha fet aquesta última part de la intervenció amb una sabata a la mà demanant Rato si coneixia aquest símbol que procedia de l'Iraq i que es feia com símbol d'humiliació i gest contra el

No hay comentarios:

Publicar un comentario