miércoles, 11 de mayo de 2016

Per a una Santa Coloma diversa


Per a una Santa Coloma diversa 

Fomentar la igualtat de drets, les llibertats i el reconeixement social de les persones LGTBI
Promoure la eradicació de qualsevol tipus de discriminació o atemptat contra la igualtat i la dignitat de les persones.
ACTES
Dimarts 10 maig, a les 17:30h, al Café Illusione, presentació de la regidoria amb totes les activitats previstes des del 13 de maig fins al 2 de juliol.
Divendres 13 maig a les 18:00h, documental “El Viaje de Carla” a la Biblioteca de Singuerín, amb la presentació de Carla Antonelli, diputada de Madrid, que vindrà a presentar el seu propi documental.
Dissabte 14 maig, a les 20:00h, partit de futbol sala al Poliesportiu Nou, Catgas-Barcelona. Es farà una pancarta i els jugadors portaran els cordons de les sabates amb l’Arc de Sant Martí.
Dimarts 17 de maig, a les 18:00h, es farà la inauguració del primer pas de vianants (final Avinguda Generalitat amb Rambla Sant Sebastià) de Santa Coloma pintant amb els sis colors de l’arc de sant martí. També es farà la presentació de la nova entitat LGTBI.
Es pintaran 6 passos de vianants, un a cada districte. Del 17 de maig al 28 de juny (Dia de l’Orgull Gai) s’aniran fent. Així, el dimarts 28 de juny es podrà fer una visita a tots els passos de vianants que hi ha a la ciutat per tal de commemorar aquest dia.
Dissabte 21 i 22 de maig. Es proposarà que a tots els esdeveniments esportius de la nostra ciutat, tant jugadors/es com entrenadors/es portin els cordills de colors. Aquests seran els clubs que aquest cap de setmana portaran els cordons:
  • CD ARRABAL-CALAF DE GRAMENET
  • CF SINGUERLIN
  • FE GRAMA
  • FS RAPID
Dimarts 28 de juny. Visita a tots els passos de vianants que s’han pintat a la nostra ciutat, un per districte.
Dissabte 2 de juliol. Festa de l’Orgull Gai al CRJ Mas Fonollar.



No hay comentarios:

Publicar un comentario